L.E.O. Productions

U bent op zoek naar iemand die uw show, presentatie, feest of fuif kan uitlichten met behulp van kwaliteitsvolle lichten, lasers en allerlei special effects? Dan helpen wij u graag verder!

Aan de hand van uw ideeën maken wij een 3D schets en/of 3D beelden en zoeken zo samen met u naar uw droom-scenario om van uw evenement een succes te maken. Naast de opbouw van onze lichtinstallaties kan u ook voor de lichtbediening tijdens uw evenement zelf een beroep doen op onze ervaring. Voor meer info of een prijsopgave kan u ons steeds contacteren via onze contactpagina.

U bent op zoek naar iemand die uw evenement kan voorzien van een licht-en/of geluidsinstallatie? Dan helpen wij u graag verder!

Aan de hand van uw ideeën maken wij graag een 3D schets en /of 3D beelden en zoeken zo samen met u naar uw droom-scenario om van uw evenement een succes te maken. Naast de opbouw van onze lichtinstallaties kan u ook voor de lichtbediening tijdens uw evenement zelf een beroep doen op onze ervaring. Of zoekt u nog een dj die iedereen aan het swingen krijgt en dit zowel op uw privéfeest als op uw evenement? Ook dan kan u op ons beroep doen.” Voor meer info of een prijsopgave kan u ons steeds contacteren via onze contactpagina.

U bent op zoek naar een ervaren light-operator voor uw evenement? Dan helpen wij u graag verder!

Onze ervaring met verscheidene lichtbedieningspanelen (Chamsys MQ 100 en ??) delen wij graag met u. Of zoekt u nog een dj die iedereen aan het shaken krijgt en dit zowel op uw privéfeest als op uw boerebal? Ook dan kan u op ons beroep doen. Voor meer info of een prijsopgave kan u ons steeds contacteren via onze contactpagina.